Hij is er !!!!!
Door: aris engel
Blijf op de hoogte en volg Aris
17 Augustus 2011 | Verenigd Koninkrijk, Dover
Maaike en Chien
Morgen (donderdag) nemen we met z'n drieën de ferry Dover-Duinkerken naar huis, Grave.
17 Augustus 2011 - 13:15
Gerard Wijfjes:
Hartelijk gefeliciteerd. En ik wens je nog lange tijd veel goede herinneringen toe!
Wanneer weten we noog niet, maar Dries en ik komen graag weer eens langs en dan komen de herinneringen vanzelf, toch!
Vrolijkheidjes,
Gerard -
17 Augustus 2011 - 13:20
Michiel Bos:
Geweldig! Wat een prestatie, diep respect Aris!! Welkom terug in Nederland!
Michiel -
17 Augustus 2011 - 14:27
Ans Giesbers:
super gedaan Aris
wat ,n prestatie en dan voor ,n goed doel
ga nu maar in aller rust met Maaike en Chientje na genieten van deze lange tocht.
Groetjes Ans -
17 Augustus 2011 - 14:50
Tom Godefrooij:
Mooi gedaan jochie! Hardstikke mooi om zoiets te kunnen doen.
Groeten, ook van Marja,
Tom -
17 Augustus 2011 - 15:17
Trude Matla-v.d.Veer:
Met diep respect voor deze prestatie... morgen een behouden vaart gewenst en fijne thuiskomst! -
17 Augustus 2011 - 16:32
Els Van De Meent:
Super Aris! Van harte gefeliciteerd met het voltooien van je reis. Ik hoop dat je nog lang kan nagenieten. -
17 Augustus 2011 - 16:33
Reina:
Welkom thuis. -
17 Augustus 2011 - 16:42
Karlijn:
Proficiat!!!! Mooi rond getal! Topprestatie zeer zeker. Pluim voor Aris. Liefs en een dikke knuffel van karlijn -
17 Augustus 2011 - 16:42
Hanneke Pentenga:
snel gedaan Allemaal en in het bijzonder Aris.
Leuk om de foto's te zien van de plekjes waar we met onze boot zijn geweest.
Ik vind het een hele prestatie.
tot ziens in september bij Monique.
Hanneke
17 Augustus 2011 - 16:55
Familie Eradus:
Hulde!!!!
en nu lekker uitrusten.
Liefs van ons allemaal. -
17 Augustus 2011 - 17:06
Ridi:
Van harte proficiat, Aris, nog zowel met je kroonjaar (beetje laat, maar was toen op vakantie) als met het volbrengen van deze indrukwekkende tocht! Net je laatste verslagen gelezen en foto's bekeken.
Met groot respect een diepe buiging!!
Nu afkicken en van en met elkaar genieten!!
Goede tocht naar huis!
lieve groet voor allen, Ridi -
17 Augustus 2011 - 17:46
Ron Biemans:
Haa Aris,
Wat geweldig zeg! Je hebt heel wat gezien en ervaren en jezelf op tal van manieren ontmoet. En dat helemaal op de fiets.
En bovenal..... wat geweldig ook voor Nagwa in India, want daar deed je het voor. Voor deze mensen kan er weer heel wat gedaan worden.
Ohja....heb je ook weer materiaal onderweg gevonden voor je etsen...hahaha...
Nog een fijne tijd...effe niet meer fietsen, denk ik.
We zien/spreken mekaar wel weer.
Groetjes
Ron
17 Augustus 2011 - 18:35
Jurriaan Dericks:
Grote klasse Aris, met Maayke en Chientje zijn we trots op je !! -
17 Augustus 2011 - 18:51
Frans:
en wat nog meer hè Aris!!!!!
Mooi om je reis meegemmaakt te mogen hebben, super
Ook voor jou Maaike een hele reis geweest zo in je eentje hè
En dan weer samen komen hè op de fiets met de auto, op de boot en dan samen naar huis met een hoop bagage allebei!!!
SUPER!!!!
ik zie jullie weer gauw
Goede reis!
Knuffel Frans
17 Augustus 2011 - 19:01
Lea Vos:
Geweldig Arris, wat een prestatie, proficiat!! Ik wens je een goede overtocht naar huis en ik snap heel goed dat Maaike en Chien trots op je zijn, geniet ervan. Nu lekker nagenieten van al je mooie en boeiende ervaringen lieve groet Lea -
17 Augustus 2011 - 20:48
Jo Spauwen:
Hartelijk gefeliciteerd, Aris, met deze geweldige sportieve prestatie. Je hebt zelfs meer dan de beoogde 6500 km gereden, daarom voor het goede doel een extra donatie. ik hoop dat meer mensen alsnog iets extra storten voor het project van Frans Baartmans.
Een goede overtocht en tot ziens in Grave.
Groetjes, Jo en John
17 Augustus 2011 - 21:23
Anneke Fontein:
Super Aris, you did it!
Geniet van het weer thuis zijn. -
18 Augustus 2011 - 06:07
Margreet:
Enne, Ook wij zijn blij voor jou...
En Feliciteren je van Harte met deze mooie tocht, deze geweldige prestatie...
Lieve groetjes,
En we zien jullie spoedig thuis....
Ton,Max en Margreet -
18 Augustus 2011 - 07:01
Rob En José:
Aris, welkom thuis!
onze complimenten voor de manier waarop jij je verjaardag hebt gevierd.....maanden lang : )
een inspirerende manier die vast opvolging krijgt, op welke manier dan ook.
Geniet van jullie thuiskomst en hopelijk een mooie názomer.
groet, Rob en José -
18 Augustus 2011 - 11:32
Eva En Arie:
Geweldige prestatie Aris. Welkom thuis! En we zien elkaar vast wel eens op Morgenrood.
Groet Eva en Arie -
18 Augustus 2011 - 14:09
Mariëtte:
Ha Aris,
Goed gedaan!! Welkom thuis.
Bedankt voor je prachtige reisverslag.
De fietskilometersopbrengst gaat naar het goede project in India!! Geweldig.
Mariëtte -
18 Augustus 2011 - 16:02
Spencer:
Top.. geweldige prestatie Aris !! Fijne Thuiskomst
groetjes spencer -
20 Augustus 2011 - 08:34
Toine En Anke:
Welkom thuis Aris geweldig gedaan, we hebben meegenoten [:)] geniet van het mooie weer hier samen met Maaike en Chien. -
20 Augustus 2011 - 11:19
Leny De Kiefte:
Gefeliciteerd.Ik vind je een kei.Nou maar heerlijk uitrusten en genieten van jullie mooie Brabandse land en een heel mooie en lange tijd samen Leny -
20 Augustus 2011 - 18:39
Wim En Sippy:
Gefeliciteerd met het behalen van je doel. Daarbij heb je waarschijnlijk heel veel indrukken en ben je heel vaak jezelf tegengekomen. Geniet nu van maaike en chien en alles om je heen.
We komen wel langs om meer te horen.
wim en sippy -
21 Augustus 2011 - 10:29
Janneke Lakerveld:
Super Aris!!!!!! Van harte gefeliciteerd met het behalen van het einddoel.
Wat zul je gestaalde beenspieren hebben!
Tot op etscursus!
Lieve groet van janneke -
21 Augustus 2011 - 10:32
Jacqueline Lindenaar:
Grote klasse Aris! -
21 Augustus 2011 - 14:15
Frans En Jet:
Aris, van harte gefeliciteerd met het bereiken van je doel. Als je thuis weer een beetje geaclimatiseerd bent kom ik even langs.
Frans Smits -
21 Augustus 2011 - 16:04
Sascha:
aris, van harte gefeliciteerd. wat een super doel bereikt voor een goede doel. van harte
sascha -
21 Augustus 2011 - 16:04
Sascha:
sascha -
21 Augustus 2011 - 18:26
Ria Wiltenburg:
Aris,
gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Ik hoop je snel te spreken, zal proberen je deze week een keer te bellen.
PS Mocht je met het clubweekend mee willen, dan is er nog plaats. Je bent tenslotte nu goed getraind. -
22 Augustus 2011 - 09:11
Catherine (Radical):
Gefeliciteerd! Knap gedaan al die km in de benen! Nu zeker even uitrusten om fit te zijn voor de jubileum van Maaike yogapraktijk! ( Ik kan helaas niet komen.We zijn in Duitsland dat weekend).
Hartelijke groet,
Hubert en Catherine -
22 Augustus 2011 - 17:48
Angelie:
Wow Aris wat een prestatie! Gefeliciteerd nog met je 65 verjaardag!